Събота, 28 Януари 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 24 Юли 2018

2082

Дневен хороскоп - Козирог - 24.07.2018 - Дръжте се за честността

Лъжата и хитруването са най-големите врагове на Козирозите днес, и със сигурност ще донесат провал на реализацията на онези, които ще се възползват от услугите им.

Няма съмнение,че излъжете ли за нещо, влиятелен администратор ще дешифрира намеренията ви, и ще ви накаже за лъжата. Истинските ви успехи предстоят, но до тогава работете упорито и всеотдайно. В личните ви отношения ще се радвате на разбирателство и добронамереност с околните. Уважавани и ценени сте, но това и задължава, освен, че е добра оценка за качествата ви. Децата ще имат нови искания, не се притеснявайте.

Не насрочвайте важни срещи и мероприятия за вечерта. Завършете деня с рутинните задачи и наблюдавайте обстановката около себе си. Някой ще се опита да ви занимава с несвойствена дейност. Дистанцирайте се своевременно. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-