Вторник, 10 Декември 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Сряда 24 Януари 2018

2810

Дневен хороскоп - Козирог - 24.01.2018 - Малък успех

За Козирозите денят не е от най-печеливпите, но въпреки това ще получите своята лична награда. Тя ще се сведе до това да останете доволни от свършеното в обществения сектор.

В много от развитията през днешния ден ще намерите своето място, важно е да сте самокритични и се опитате да откриете грешките и недостатъците си. С постигнатото ще се изкачите в духовното си развитие. С полезните си контакти ще улесните работата си, своята и на околните. Усърдието ви ще се оцени и в тази връзка е възможно да получите бонуси. Но в отношенията си с интимния ви партньор сте заели по-пасивна позиция, което може да застраши връзката ви. Хранете се здравословно и не прекалявайте в нищо. Прегледайте си дневната програма преди да се захванете за каквото и да било.

Ще установите, че част от задачите вече не са актуални и отпадат. От там нататък всичко ще ви се получава лесно и ще придобиете увереност в собствените си възможности. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година