Четвъртък, 27 Февруари 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 24 Декември 2019

1008

Дневен хороскоп - Козирог - 24.12.2019 - Успешно реализирана цел

Ако липсва разбирателство с партньори или съдружници, вторник ще е тежък за Козирозите, което важи със същата сила за противоречивите взаимоотношения в обществените среди.

Чудесни резултати ще зарадват онези от зодията, които ще проведат предварително уговорена делова среща. При решаване на служебни, обществени и лични въпроси ще покажете компетентност, опит, честност и справедливост, за което ще бъдете приветствани. Доброто ви настроение е гаранция за добре свършена работа, както и за подобряване на общия климат. До толкова влияете на околните, че би трябвало да си давате по-често сметка за това. Ще създавате повече и полезни контакти, които бихте могли да използвате за каузата си. Запомнящи се изяви за хората, чиято работа е свързана със социални ангажименти.

Чувството ви за справедливост е по-изострено от обикновено. Непрекъснато ще имате усещането, че някой се опитва да наруши интересите ви. Не се сугестирайте излишно, след обед ще присъствате на събитие, което ще ви зарадва. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година