Четвъртък, 18 Април 2024
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 24 Декември 2017

2772

Дневен хороскоп - Козирог - 24.12.2017 - Успешно реализирана цел

Ако липсва разбирателство с партньори или съдружници, неделя ще е тежък за Козирозите ден, което важи със същата сила за противоречивите взаимоотношения в обществените среди.

Чудесни резултати ще зарадват онези от зодията, които ще проведат предварително уговорена делова среща. При решаване на служебни, обществени и лични въпроси ще покажете компетентност, опит, честност и справедливост, за което ще бъдете приветствани. Някои от вас ще са окажат възпрепятствани и ще отложат планирано пътуване. Каквито и да са причините не се гневете на околните. Избягвайте ненужни спорове и доказване на надмощие. Подготовката на празниците и грижата за близките ще погълнат голяма част от деня ви.

Не е изключено да проведете приятен разговор по телефона, който за момент да ви вкара в равновесие. Така или иначе ще има събиране вечерта. Приемете и се отпуснете. Имате нужда от почивка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!