Петък, 8 Декември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 24 Август 2018

2023

Дневен хороскоп - Козирог - 24.08.2018 - Успешен ден

Козирозите се оказват забележително активни в осъществяването на целите си. Тук разбира си не става въпрос само за деловите, а за всичко, което представлява интерес за вас.

В едни случаи интересите са любовни, за други те са делови и в сферата на бизнеса. Трета група ползват годишния си отпуск. Интересът ви към някого ще ви накара да проявите повече активност към личността му, като потиснете нерешителността си. Имате силна интуиция, която няма да ви подведе, вслушвайки се в нея. Ангажирането ви с нечии проблеми може да ви създаде повече главоболия и да изостри чувствителността ви.

Избягвайте експериментите, използвайте само проверени методи на работа. Увлечени в прилагане на разни иновации ще пропуснете дребна подробност, която може да причини сериозни неприятности. Бъдете предпазливи към делови партньори, с които общувате от скоро. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!