Сряда, 17 Юли 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 23 Юни 2018

1754

Дневен хороскоп - Козирог - 23.06.2018 - Действайте внимателно

Събота е благоприятна за вашата реализация, но мнозина от зодията може да се окажат коварно блокирани за ефективни действия от неприятелите си. Не влизайте в противоречия и се пазете!

Бъдете много внимателни както към примамливи предложения, така и при провеждането на преговори. Трудът и връзките, с които се славите ви нареждат сред значимите хора в обкръжението ви. Разработката на идеите и бизнеса ви ще се развива в желаната от вас посока. Мислете и за себе си, не всичко, от което се нуждаете е налице, а друго имате в изобилие, като например стремежът ви да омаловажавате постиженията на другите. Комуникацията ще е интензивна, а началото на деня ще е свързано с добри новини.

Обстановката ще е противоречива и ще се отрази на настроението ви. Обмисляйте думите и действията си, въздържайте се от импулсивни реакции, които биха разкрили слабите ви места. Твърдението, че „мълчанието е злато“ не е измислено току-така. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година