Петък, 30 Септември 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Сряда 23 Февруари 2022

772

Дневен хороскоп - Козирог - 23.02.2022 - Контакти

Насочете енергията върху вътрешното си състояние, обърнете внимание на нуждата си от смирение и самооценка. През този ден ще е най-добре да се ориентирате към контакти в приятелските или обществените среди. Не би било ползотворно да провеждате разговори с хора от деловите среди, защото темата неусетно ще се трансформира в тази посока, и ако поискате услуга или подкрепа.

Ще чуете измамно обещание. Умението ви да убеждавате с усмивка ще промени нечие отношение към вас, разбира се във ваша полза. Погрижете се за детайлите и не злоупотребявайте с доверието на партньорите си, за да не загубите повече, отколкото бихте спечелили. Всяко мнение по въпроси, не касаещи пряката ви работа, може да ви създаде неудобства на по-късен етап. Не позволявайте да ви въвличат в медиаторска роля за решаване на чужди проблеми.

От една страна ще загубите време и ще изостанете с личните си ангажименти, а от друга, участниците, на които се опитвате да помогнете ще се освободят от отговорност за ваша сметка и ще ви вкарат в ролята на „гръмоотвод“. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година