Понеделник, 26 Август 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 23 Декември 2017

2988

Дневен хороскоп - Козирог - 23.12.2017 - Многостранен успех

Печалбите са характерни за Козирозите днес, но добрите ви възможности далеч не се изчерпват със споменатия факт. Личната и деловата сполука, успехът при провеждане на преговори, и значимият шанс да разширите границите на деловата си изразност, са обогатяващите допълнения за деня.

Възползвайте се от енергийната подкрепа, която ще имате, за да осъществите големите си и по-малки задачи през днешния ден. Бързи реализации в бизнеса ще погълнат времето ви днес. Но не бързайте, защото нещата ще са колебливи до последния момент. Излъчвайте увереност и спокойствие. Това ще наклони във ваша полза изхода. В личен план ще се радвате на добро здраве и настроение. Не е подходящо да се занимавате с промени, свързани с професионалния ви статус или работното място. Подредете си задачите, като за предпочитане е да се занимавате с онези, за които разполагате с най-много информация.

Действайте самостоятелно, не залагайте на сътрудниците си, ще допуснат груби грешки. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година