Събота, 21 Септември 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 23 Август 2018

1652

Дневен хороскоп - Козирог - 23.08.2018 - Липса на емоции

Както обикновено, Козирозите са енергични за реализацията на целите си, но и нервни поради съмнения на сполуката. Последните ще тласнат някои към хитруватана, което не само че не е препоръчително, а определено може да се нарече вредно, защото може да ви лиши от сполука.

Наред с изпълнението на неотложните си ангажименти помислете и за семейството си. За други от вас денят е свързан със срещи, водещи до лично или делово обвързване. Във всички случаи ще обмисляте, пресмятате и подреждате финансите си, съобразявайки се най-вече със себе си и на последно място с онези, на които дължите такива. Почти непрекъснато ще се натъквате на някакви дребни затруднения, предизвикани от повреди в техниката или обезпечението.

Заредете се с търпение и променете своевременно сроковете, с които сте обвързани. Може да е малко по-бавно, но в крайна сметка ще получите очаквания резултат. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година