Вторник, 19 Март 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 22 Март 2018

2397

Дневен хороскоп - Козирог - 22.03.2018 - Не предприемайте рискове

Споделяйте чувствата си на привързаност, любов, вярност и преданост. Възможно е някои от зодията да считат, че разполагат с приличен шанс за осъществяване на материалните си цели, но това едва ли е така.

Денят ще е много напрегнат и неприятен, а ако възнамерявате да рискувате за осъществяването на някаква цел, най-разумно е да откажете своевременно. Търсейки разбиране по проблем, който ви тревожи, ще срещнете морална и финансова подкрепа. На работното си място ще се изявите с професионални умения и организаторски опит, каквито никога не са ви липсвали, което ще се оцени. Но не се стремете към одобрението на всички, това просто е невъзможно, освен, че е и излишно.

Ще получите важна информация, която от известно време чакате. Може да е свързана с промяна на бита или имуществото ви. Не е изключено да ви потрябват допълнителни средства, за да реализирате замислите си. Говорете с приятелите, те за пореден път ще ви докажат лоялността си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година