Понеделник, 11 Декември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 22 Юли 2018

1788

Дневен хороскоп - Козирог - 22.07.2018 - Действайте мобилизирано

Козирозите разполагат с добър късмет през този ден, който ще подкрепи реализацията на личните ви цели, засилва шанса ви за разрешаване на спорни въпроси с партньори и със съдружници в бизнеса.

Налице е известна нестабилност или отказ от активни действия. Редно е да се мобилизирате. Срочни ангажименти и семейни задачи ще повишат активността ви от сутринта. Това ще се отрази на емоционалността ви, което с други думи означава, че са възможни конфликти. Овладените емоции са по-добър съветник от желанието да си кажете всичко, което ви притеснява. Направете нещо повече за себе си и ще се почувствате по-добре.

Започнете деня с нещата, които от доста време отлагате. Психическото ви състояние е стабилно и днес нищо не би могло да ви извади от равновесие. Онова, което преди ви е изглеждало невъзможно най-после ще намери своето решение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!