Вторник, 25 Януари 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 22 Декември 2017

3278

Дневен хороскоп - Козирог - 22.12.2017 - Делови успех

За преобладаващата част от Козирозите петък ще е напрегнат. В едни случаи става въпрос за временна здравословна нестабилност, а за други от зодията се очертават домашни проблеми.

Хубав шанс за реализация на целите си ще имат онези от вас, които се насочат към ангажименти от делови тип. През днешния труден за всички ден, общуването с човек, когото харесвате и обичате ще ви разнообрази и направи по-добри. Търпеливи сте и ще се борите за постигане на целта си, като не допускате външни вмешателства да ви попречат. Но, не проявявайте егоизъм. Работете, не бягайте от отговорностите и успехите ви днес ще носят дивиденти и за в бъдещето ви. Някои от вас ще са впечатлени от интригуваща ги личност и ще потърсят по-пряк контакт с нея. Събитията ще се развиват твърде динамично и това може да ви разтревожи.

Не се паникьосвайте излишно, анализирайте ситуацията и мобилизирайте ресурсите си. Ако прецените, че ще ви е трудно да се справите, то най-добрата тактика ще е да го съобщите своевременно и да поискате промяна на условията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година