Вторник, 6 Декември 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 21 Октомври 2022

512

Дневен хороскоп - Козирог - 21.10.2022 - Реализация на намисленото

На базата на повишена активност представителите на Козирог ще реализират задачите и целите си в петък. Хитростта и измамите обаче, с каквито някои ще си послужат, ще доведат до силно напрежение, и може да дестабилизират позициите им. Овладейте променливата си емоционалност.

Настъпва време и за лична стабилизация, от каквато мнозина се нуждаят. Известен застой е характерен за интимното партньорство, но за момента в тази сфера ситуацията е лишена от хармонични белези. Необходими са усилия за позитивизъм. Винаги, когато сте преуморени потърпевши са близките ви. И сега е така. Изразходвате прекалено много енергия за незначителни неща. Постарайте се да не изнервяте допълнително обстановката в къщи. Добро решение е разходка сред природата.

Загърбили сте всякаква близост към партньора си и това допринася за лошото ви настроение. Някои действия на близките може да предизвикат неодобрението ви. Не се опитвайте да ги контролирате. Споделяйте опит само, ако ви помолят. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година