Понеделник, 25 Май 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 21 Януари 2018

2788

Дневен хороскоп - Козирог - 21.01.2018 - Избягвайте конфликтите

Денят е добър за начало на големи и не толкова значими дела. Няма да е излишно да бъдете по-предпазливи в службата през този ден, защото се очертават конфликти, които може да предизвикат доста неприятности.

Успехите ви се свързват с контактите и преговорите. Силен шанс за удовлетворителна делова сполука притежават бизнесмените от знака. Обърнете внимание на нещата, които не търпят отлагане. И не натоварвайте мисълта си с всевъзможни развръзки на бъдещи ситуации. Правете разлика между чувства, разум и дълг. Ще срещнете разбиране от близките си и това ще ви облекчи в известна степен. Помъдряването върви редом със страданието. Идеите ви са интересни и сте в състояние да ги реализирате. За да се случи трябва да сте по-активни и по-предприемчиви.

Разчитайте на себе си и не се увличайте по мащабни проекти, обещаващи бързо забогатяване. Ще са свързани по-вероятно с финансови загуби и нервно напрежение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година