Събота, 4 Април 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Понеделник 21 Август 2017

3761

Дневен хороскоп - Козирог - 21.08.2017 - Не се подавайте на изкушения

Благоприятните възможности за осъществяване на целите са ярко застъпени в дневната характеристика на този ден. Всички от зодията биха могли да се възползват от условията. Съмнително е, че това ще се случи в мащаб, защото някои Козирози ще предпочетат пътя на хитрите неправомерни действия. Ще се насладите на миговете с любимия си човек и това ще ви зареди с енергия и добри мисли. На повечето от вас им предстоят приятни изненади и добро настроение. Наред с това не пренебрегвайте градивните забележки от сътрудници и партньори. Бизнесът ви зависи от доброто ви сътрудничество с тях.

Използвайте този ден за възстановяване на енергетиката, възстановяване на силите и укрепване на здравето си. Излезте сред природата, осигурете си предпочитана, при това камерна компания. Избягвайте местата, където има струпване на много хора и високи децибели. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!  

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година