Събота, 30 Май 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 20 Септември 2018

1416

Дневен хороскоп - Козирог - 20.09.2018 - Време за преговори

Предстоящият ден е благоприятен за реализация на деловите цели, но е твърде съмнително, че преобладаващата част от Козирозите ще се възползват правомерно от възможностите си.

Голяма част от представителите на зодията ще си послужат с хитрости и измами, за да надделеят. За момента може наистина да осъществите целите си, но със сигурност ще последва ответен удар. За някои още сега, а в други случаи не след дълго. Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех.

Използвайте сутринта, за да свършите с деловите задачи, защото следобеда ще ви вълнуват съвсем други неща. Хубав ден за срещи и разговори. Много радост ви носи интимният партньор. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Годишен хороскоп за 2020-та година