Четвъртък, 23 Май 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 20 Май 2018

1787

Дневен хороскоп - Козирог - 20.05.2018 - Прекъсвайте споровете своевременно

Ориентирани в обстановката, находчиви и с премерана доза оптимизъм, днес ще промените много неща в своя полза. Благоприятен като принципни възможности, в конкретен план неделя може да се окаже не особено благодатна за деловата ви реализация.

В професионален аспект се очертават кавги с изразителна острота при мнозина. Не е изключено да възникнат проблеми, чието отстраняване ще е трудно. Съзнателно ще търсите начини да избягате от мрачните си мисли и предположения. Здравословното ви състояние също се нуждае от грижи, дори и да не съзирате тревога. Хубаво настроение ще ви създаде нечие желано присъствие. Придобивка, за която не сте мислили ще подобри бита ви.

Партнирайте само на хора, които търсят съдействието ви. Не се включвайте в какъвто и да било колектив по чужда препоръка. Усещането, че ви възприемат като натрапници няма да ви хареса. Ако все пак се налага и не можете да откажете, уточнете подробно какво се очаква от вас. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година