Неделя, 21 Юли 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Сряда 20 Юни 2018

1829

Дневен хороскоп - Козирог - 20.06.2018 - Владейте емоционалната си мощ

Препоръчително е да сте прозорливи и да избягвате провокации, предизвикващи отрицателни емоции и агресия, които няма да ви донесат нищо добро.

С работата върху нова задача, дейност или изява ще поставите успешно начало на силен професионален и личен период в живота си. Това е всичко, от което се нуждаете към този етап! Направените от вас добри жестове ще се припомнят в подходящ момент и ще повишат авторитета ви. Наред с осъзнаване на своята уникалност трябва да се научите да обичате и уважавате повече. Раздавайки се, ще изпитвате радост и въодушевление и ще повишите доверието в себе си.

Тонусът ви е стабилен и сте сигурни в действията си. Ще успеете да разпределите вниманието си между няколко задачи едновременно. Ако възложите част от работата си на някого, то контролирайте изпълнението без излишни емоции. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година