Понеделник, 3 Октомври 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 20 Юли 2018

1717

Дневен хороскоп - Козирог - 20.07.2018 - Напрежение

Ще си спестите главоболия и неразрешими проблеми, ако сте обективни и реалисти във всичко, което планирате и правите. Петък ще е доста напрегнат за Козирозите.

Нервната превъзбуда за едни от зодията ще е причинена от проблеми в бизнеса, а при други поради лични неприятности, които при някои са от здравословно естество. Засилете мисловната или физическата си активност, и ще намерите решение. Мнозина от вас ще имат късмета да получат пари от ангажимент завършен преди доста време. Денят е удачен за нови придобивки, така че сега е момента да набележите нуждите си и се възползвате. Не се притеснявайте да грешите. Никого няма да нараните, пък и всичко ще ви бъде простено. Не пренебрегвайте детайлите в работата, днес ще са особено важни.

Монотонните занимания ще ви подействат негативно и може да усетите лека умора още в ранния след обед. Изслушайте търпеливо препоръките на близките, но не залагайте само на тях за преодоляване на текущ проблем. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година