Петък, 26 Април 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 20 Юли 2018

1454

Дневен хороскоп - Козирог - 20.07.2018 - Напрежение

Ще си спестите главоболия и неразрешими проблеми, ако сте обективни и реалисти във всичко, което планирате и правите. Петък ще е доста напрегнат за Козирозите.

Нервната превъзбуда за едни от зодията ще е причинена от проблеми в бизнеса, а при други поради лични неприятности, които при някои са от здравословно естество. Засилете мисловната или физическата си активност, и ще намерите решение. Мнозина от вас ще имат късмета да получат пари от ангажимент завършен преди доста време. Денят е удачен за нови придобивки, така че сега е момента да набележите нуждите си и се възползвате. Не се притеснявайте да грешите. Никого няма да нараните, пък и всичко ще ви бъде простено. Не пренебрегвайте детайлите в работата, днес ще са особено важни.

Монотонните занимания ще ви подействат негативно и може да усетите лека умора още в ранния след обед. Изслушайте търпеливо препоръките на близките, но не залагайте само на тях за преодоляване на текущ проблем. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година