Понеделник, 25 Май 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 20 Февруари 2020

1574

Дневен хороскоп - Козирог - 20.02.2020 - Слабо разочарование

Ще имате напредък във всичко, с което се занимавате сега, стига да сте достатъчно критични към собствените си пропуски и грешки. Няма да ви липсва подкрепа от страна на околните, за да осъществите целите си, като в случая „подкрепа от околните” означава помощ от високостоящи. Тази намеса със сигурност ще оправдае очакванията, но въпреки това реализацията на вашата цел ще се осъществи в някой от следващите дни.

Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си. Намеренията на част от вас за днешния ден няма да се реализират толкова гладко, колкото си представяте. Пречките ще са свързани със субективен фактор. Не е изключено да се наложи да се намесите в спор между личности от обичайното ви обкръжение. Не взимайте страна и не огласявайте грешки. Ще постигнете желания ефект, ако сте дискретни.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Годишен хороскоп за 2020-та година