Събота, 2 Декември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Понеделник 02 Октомври 2017

3649

Дневен хороскоп - Козирог - 02.10.2017 - Благоприятни условия за реализация

Представителите на Козирог разполагат с редица възможности за реализация на целите си, а днес и условията за постигането им са доста благоприятни.

За момента това е най-изразително застъпено по отношение на договорите и споразуменията от професионален тип, а също и по финансови въпроси. Не бъдете безразлични към чувствата на околните и не ги изолирайте от живота си. С някои от тях имате по-задълбочени взаимоотношения, които би трябвало да ви носят наслада, а не отегчение. Не налагайте мнението си, бъдете търпеливи и отстъпчиви. С чужда помощ ще приключите своя задача и ще ви остане време за почивка. Първоначалните ви намерения може да са свързани с работа, но близките или друг фактор ще ви накарат да се откажете. Вместо това ще направите кратко пътуване с много емоции.

Част от тях може и да са натоварващи, но като цяло ще сте доволни от преживяното. Ще имате нужда от грижи, топлина и преданост. Има един космически закон, който казва, че каквото искаш за себе си, първо трябва да го дадеш на другите. В този случай проявете загриженост и внимание и резултатът няма да закъснее. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!