Сряда, 8 Април 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 02 Ноември 2018

1355

Дневен хороскоп - Козирог - 02.11.2018 - Временни разочарования

Петък ще сблъска много от представителите на Козирог с разочарования. Последните се градят върху очаквания за бързо и ефективно приключване на въпрос със значителна стойност за вас.

Оказва се, че това все още е невъзможно поради остри противоречия и съществени разминавания. Проявете разбиране към трудностите на близките си и не търсете причини за конфронтация с тях. От вещите ви съвети ще се възползват онези, които ценят опита и информираността ви, но не ги натрапвайте на всички. Изберете подходящ начин за почивка през следващите дни си осигурете повече време за развлечения. Светът ви предоставя себе си да го подредите точно днес.

Възможности да проявите таланта си има много, така че защо ви е да мърморите или да се оплаквате. Освен това ноември е преинтересен с всички новини, които ви донася. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година