Сряда, 21 Август 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Сряда 02 Май 2018

1756

Дневен хороскоп - Козирог - 02.05.2018 - Лек спор

Избор на подходящ екип за конкретен проект или друга предстояща заетост ще изискват повече внимание и време през днешния ден при повечето от вас.

От гледна точка на делова сполука и успешни лични действия в обществения периметър и административните нива, денят ви е доста благоприятен и предоставя добри възможности за реализиране на целите. Целеустремеността ви днес е впечатляваща. Това е единственият успешен подход, при амбициозната програма, която сте си поставили. Може би сте прекалено взискателни към околните. Обмисляйте по-добре изказванията си, ако не искате да засегнете хора, на които държите. Бъдете готови за шанс, който отдавна очаквате.

Всичко ще зависи от инициативността ви. Ще постигнете набелязаните за днес цели. Действайте с равномерно темпо и ориентирайте усилията си предимно към справяне с практически задачи. След обед е препоръчително да отделите време за спорт или за кратък излет сред природата. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година