Неделя, 10 Декември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 02 Февруари 2018

4897

Дневен хороскоп - Козирог - 02.02.2018 - Успех и печалби

Повишете активността, действайте по стратегическите си цели, и разчитайте за реализацията си предимно на себе си! За мнозина от Козирозите се очертава вероятност за временно влошаване на здравословното състояние, но не става въпрос за нещо сериозно.

Денят носи добри печалби. Днес ще трябва да се справяте с възникнали проблеми на работното място. Проявявате твърдост и успявате да запазите позициите си, въпреки неблагоприятната ситуация в момента. Заедно с колегите си обаче ще успеете да нормализирате дейността си, но това ще стане постепенно. Очаквайте добри новини, свързани с ваш близък човек. Нищо не може да ви отклони от главната цел. В състояние сте да съчетаете полезното с приятното, личната с деловата работа, но все пак не е желателно да се престаравате. В стремежа си да сте максимално икономични може да си навлечете недоволството на близките.

Днес е въпрос на чест да успеете, да ви забележат, да ви оценят. Особено чувствителни ще сте към нещата, които харесвате. А е толкова хубав ден за творчество, за усмивки и излизане от роля. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!