Събота, 22 Юни 2024
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 02 Декември 2018

1284

Дневен хороскоп - Козирог - 02.12.2018 - Сдържаността е настойчивостта са задължителни

Мобилизирани и настойчиви ли сте, несъмнено ще осъществите намеренията си за деня. Препоръчително е да сте сдържани! Не бива да влизате в противоречия и да демонстрирате гордост, защото върху вас ще последват сурови.

Съдбовни уроци, които несъмнено ще ви лишат от постижения. Днес ще ви се наложи да прибегнете до нещо, което сте смятали че ще ви се размине до този момент. Заредете се с търпение, тъй като ви предстоят изпитания, през които трябва да минете. За щастие до вас винаги ще има човек, който да ви помага и да ви насърчава. Опитвате нещо ново, което ви въодушевява. Очакват ви приятни промени в личен план.

Месецът е малко мистичен и разбира се, различен заради всички празници, които се задават. Усещането за идващата нова година сякаш ви превръща отново в деца, вас - сериозните и отговорни личности, които винаги искате нещата да са полезни и практични. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!