×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 22 Октомври 2018
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 19 Май 2018

1851

Дневен хороскоп - Козирог - 19.05.2018 - Сполука чрез активност

Изяснете детайлите по интересуващи ви въпроси, за да осъществите в срок намеренията си през днешния ден. Повишената нервност и най-вече липсата на воля за овладяването ѝ, ще представлява препятствие за вас, което не бива да допускате да се превърне в спирачка за реализацията на целите ви.

Събота предоставя чудесни условия за активност, а последната е ярка гаранция за успеха ви. Този ден е свързан с напрежение и трудности на работното място. Вие обаче сте достатъчно способни за да се справите с проблемите и едва ли ще се откажете да направите всичко, което зависи от вас. Поведението ви е особено очарователно днес. Печелите симпатиите на всички, с които работите. Прекалено мнителни сте към любимия човек.

Част от дискусиите, в които участвате днес ще са доста разгорещени. Реагирайте спокойно на провокациите дори по изказвания, с които принципно не сте съгласни. Търсете баланс между правилата и нововъведенията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година