Четвъртък, 8 Декември 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 19 Май 2018

2379

Дневен хороскоп - Козирог - 19.05.2018 - Сполука чрез активност

Изяснете детайлите по интересуващи ви въпроси, за да осъществите в срок намеренията си през днешния ден. Повишената нервност и най-вече липсата на воля за овладяването ѝ, ще представлява препятствие за вас, което не бива да допускате да се превърне в спирачка за реализацията на целите ви.

Събота предоставя чудесни условия за активност, а последната е ярка гаранция за успеха ви. Този ден е свързан с напрежение и трудности на работното място. Вие обаче сте достатъчно способни за да се справите с проблемите и едва ли ще се откажете да направите всичко, което зависи от вас. Поведението ви е особено очарователно днес. Печелите симпатиите на всички, с които работите. Прекалено мнителни сте към любимия човек.

Част от дискусиите, в които участвате днес ще са доста разгорещени. Реагирайте спокойно на провокациите дори по изказвания, с които принципно не сте съгласни. Търсете баланс между правилата и нововъведенията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година