Понеделник, 15 Април 2024
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 19 Януари 2018

3403

Дневен хороскоп - Козирог - 19.01.2018 - Многопосочни възможности

Промените, които предвиждате изискват да сте обективни към себе си, да анализирате пропуските си и работите върху отстраняването им. С изключение на практически ангажименти в професионалната сфера, петък е твърде благоприятен за друг вид дела.

По-точно трябва да се каже, че денят ще е успешен във всичко, но при делови ангажименти ще възникне доста напрежение. С приповдигнато настроение и самочувствие ще пристъпите към планираните си задачи. Включените в тях срещи ще ви поставят в условия да избирате между повече от една възможност, което може да ви затрудни. Други ще ги вълнуват мисли по дома, децата, приятелите и кариерата ви. Не вземайте ничия страна в спор, бъдете дипломатични. Ще се справите с доста труден казус, свързан с роднините ви или друг вид лични отношения.

Ще получите подкрепа от приятелите си, но най-сериозна помощ ще ви окаже по-възрастна жена, на която имате доверие. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!