Вторник, 18 Февруари 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Понеделник 19 Февруари 2018

4177

Дневен хороскоп - Козирог - 19.02.2018 - Добри постижения

Работата върху текущи проекти и защита на позициите ви по актуални въпроси ще ви предпази от интриги и нежелано вмешателство в личното ви пространство.

Козирозите разполагат с чудесен късмет за реализацията на целите си, който ще изиграе значителна роля за успешни постижения при провеждане на преговори, и за осъществяване на финансови цели. Имате силни позиции и с добра аргументация ще защитите интересите си успешно. В подкрепа на горното ще ви съветвам да се усмихвате по-често. Не пренебрегвайте любовта, тя е мощен стимул за всичко, което правите. Други ще работят за укрепване на семейното си положение, по ваша вина отношенията там не са най-добрите.

Всяко преживяване извън дома ще ви зареди с добро настроение и ще стабилизира енергетиката ви. А най-важното е да сте в подходяща компания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година