Събота, 14 Декември 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 19 Декември 2017

3445

Дневен хороскоп - Козирог - 19.12.2017 - Ярък устрем и успехи

Проблемите от всекидневно естество са отстъпили на заден план днес, което ще позволи на Козирозите да работят ефективно по целите си, и да постигнат очакваните резултати.

Ще има и напрежение, защото са очертават противоречия, но отстраняването им едва ли е проблем за някого. С партньори, колеги или роднини ще обсъждате бъдещи начинания, въпроси от финансов и правов характер. Добри резултати в работата и в отношенията ви с околните, само ако сте сдържани и не притеснявате никого с претенциите си. Доверете се на усещането си за нещата и останете чужди на интригите на работното място, или поне такъв е съвета към вас. Все пак не се преуморявайте и не се намесвайте в чужди отговорности.

Вечерта е подходящо да отделите време за любимите си занимания, чрез които ще стабилизирате емоционалното си състояние. Желана среща ще ви създаде настроение и хубав повод да се отпуснете.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година