Петък, 10 Април 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 18 Октомври 2016

2466

Дневен хороскоп - Козирог - 18.10.2016 - Благоприятни влияния

Ситуациите, в които ще попаднат Козирозите през този ден са твърде интересни. Денят е променлив от всяка една гледна точка! Възникват и дилеми, които ще подложат разбирателството с околните на тест. В делови план вторник предоставя благоприятни възможности за удовлетворителни постижения. Сетивата ви са отворени за новостите около вас. Ще се погрижите за бизнеса, нуждите и плановете си, като не пропуснете нищо важно, което трябва да бъде направено днес. По-малко давайте съвети, приемете, че хората се интересуват и от други неща.

Отнесете се към различното по философски, ако ви е трудно да го възприемете. Днес денят е за сериозна работа, но това няма да ви тежи. Ще успеете да сложите ред не само в своите неща, но и в тези на колегите си. Вечерта посветете на един любим човек. Приятна изненада ще поддържа настроението ви през целия ден приповдигнато. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година