Вторник, 19 Март 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 18 Март 2018

2342

Дневен хороскоп - Козирог - 18.03.2018 - Мобилизирайте се

Намиране на добро решение по професионален или битов проблем днес ще внесе известно успокоение у вас. Неделя няма да е малко напрегната и за Козирозите, но в сравнение със ситуацията при Стрелците, разликата е голяма.

При вас ще действа един основен принцип за сполуката – активни ли сте – успехът ще е ваше притежание. Тръгнете ли по системата на надлъгването, ще се провалите. Освободете се от излишни притеснения. Дайте предимство на по-светли мисли и делата ви ще потръгнат. Сработват се енергии, позволяващи ви по-голям простор на действие, които ще се проявят още днес. Близо сте до желаната си цел и скоро ще получите известие за благоприятна развръзка.

Някой от познатите ви ще има огромното желание да сподели с вас тайните или преживяванията си. Помислете добре дали си заслужава да се натоварвате с чужди грижи. Най-подходящи събеседници за личните ви тревоги ще са близките. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година