Вторник, 18 Февруари 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 18 Февруари 2018

2417

Дневен хороскоп - Козирог - 18.02.2018 - Гневът не е добър съветник

Занимаващите се с научна работа и обмен на информация ще имат ползотворни контакти и работа, както и всички, за които интелектуалният труд е приоритет.

Като съдбовно влияние неделя е носител на хубави възможности, които представителите на Козирог ще овладеят без усилия, стига да са достатъчно сдържани и да не търсят причини за конфликти. Ако поддържате такава линия на поведение, денят ще премине успешно. Иначе едва ли ще е добър. Днес бъдеще нащрек тъй като са възможни разминавания с това което очаквате. Често ще ви се налага да сте на няколко места едновременно, затова не хабете енергията си за излишни въпроси. Съсредоточете се върху задачите си и се постарайте да не оставяте недовършено нещо, което можете да свършите в рамките на деня.

Ще останете приятно изненадани от любимия човек. Ако намеренията ви са свързани с непредвидени финансови разходи ще се натъкнете на твърдия отказ на близките си. Ще се наложи да сте изключително убедителни, за да постигнете някакъв напредък, но пак не е сигурно. Не настоявайте излишно, пасивната позиция в момента е препоръчителна. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година