Сряда, 23 Октомври 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 18 Февруари 2018

2394

Дневен хороскоп - Козирог - 18.02.2018 - Гневът не е добър съветник

Занимаващите се с научна работа и обмен на информация ще имат ползотворни контакти и работа, както и всички, за които интелектуалният труд е приоритет.

Като съдбовно влияние неделя е носител на хубави възможности, които представителите на Козирог ще овладеят без усилия, стига да са достатъчно сдържани и да не търсят причини за конфликти. Ако поддържате такава линия на поведение, денят ще премине успешно. Иначе едва ли ще е добър. Днес бъдеще нащрек тъй като са възможни разминавания с това което очаквате. Често ще ви се налага да сте на няколко места едновременно, затова не хабете енергията си за излишни въпроси. Съсредоточете се върху задачите си и се постарайте да не оставяте недовършено нещо, което можете да свършите в рамките на деня.

Ще останете приятно изненадани от любимия човек. Ако намеренията ви са свързани с непредвидени финансови разходи ще се натъкнете на твърдия отказ на близките си. Ще се наложи да сте изключително убедителни, за да постигнете някакъв напредък, но пак не е сигурно. Не настоявайте излишно, пасивната позиция в момента е препоръчителна. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година