Четвъртък, 20 Юни 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 18 Август 2018

1207

Дневен хороскоп - Козирог - 18.08.2018 - Ядове но и успехи

Делови и служебни неудобства ще причинят доста затруднения на Козирозите през този ден, въпреки почивният му характер. Въпреки това, ще успеете да ги отстраните – макар и в условията на засилено напрежение, и в крайна сметка ще постигнете набелязаните цели.

Неотстраними ще останат само някои лични проблеми. Разнообразен и изпълнен с преживявания ден. Ще успеете в деловите си ангажименти, а също и във финансовите придобивки. Денят не е подходящ за решаване на глобални въпроси, а само за текущи. Не се ангажирайте с много задачи, а се ограничете само с най-важните. Възможно е да усетите някаква предначертаност, която променя личния ви живот. Стечение на обстоятелствата като трафика, повреда на техниката, битова авария или нещо подобно абсолютно основателно ще ви накара да се замислите.

Рядко ви се случва да си изпускате нервите, за това не го правете и този път. Побързайте да се извините, ако усетите, че неволно сте засегнали нечие самочувствие. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година