Вторник, 19 Март 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Сряда 18 Април 2018

2901

Дневен хороскоп - Козирог - 18.04.2018 - Реализация

На работното място и сред обкръжението си ще се отличавате с компетентното си мнение и опит, но останете скромни и не парадирайте с начетеността си.

За осъществяването на делови цели и за преговори, сряда е твърде благоприятна. Възможно е да възникнат противоречия, които сте задължени своевременно да отстраните, преди да е станало късно. В противен случай ще възникне напрежение. Такова се очертава и в домашните взаимоотношения. В делова обстановка ще работите до ранните следобедни часове, след което ще дадете предпочитание на по-приятни занимания. Провежданите срещи и договорености ще донесат резултат, макар и на по-късен етап.

Други от вас ще споделят отговорността и на колегите си, с което ще ги облекчат и зарадват. Днешните задачи ще са трудни. Обмисляйте детайлите, действайте старателно и без да бързате. Ще се справите по-ефективно, ако сте в екип. Крайният резултат ще получи висока оценка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година