Понеделник, 25 Октомври 2021
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 17 Септември 2021

645

Дневен хороскоп - Козирог - 17.09.2021 - Пазете се от гнева си

Лош ден за осъществяването на делови цели и за успех при провеждане на преговори. Бъдете много внимателни във взаимоотношенията с околните, които волно или неволно ще нарушат вътрешното ви равновесие, и ще ви докарат до силен гняв. Последният ще ви лиши от успешна реализация. Действайте по-енергично и ще постигнете чудесни резултати.

Особено успешни се оказват контактите с цел достигане до необходима информация - делова или друга. На сполука може да се надявате и в партньорски ангажименти. В любовта проблеми. Новостите налагат преосмисляне на приоритети, както в професионалния, така и в личния ви живот. Добри идеи ще почерпите от срещите си днес, акцентирайте върху контактите си със силните на деня и ще напреднете бързо. Започващите нов бизнес или друга дейност ги очаква сполука, късмета на начинаещия ще бъде с тях.

Конфликтните ситуации на работното място ще са повече от обикновено. Наблюдавайте внимателно поведението на всички участници и бъдете готови да прекратите разправиите още в зародиш. Първоначално може да получите упреци, но съвсем скоро ще ви благодарят за проявения здрав разум. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година