Понеделник, 11 Декември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 17 Ноември 2022

689

Дневен хороскоп - Козирог - 17.11.2022 - Трудности и неудобства

При вас картината не е по-различна от тази за предния знак. Надежда за реализация на целите не липсва, но ситуацията е много напрегната. Кавгите ще са доста остри, и въпреки активните действия за отстраняването на проблемите, вероятността да го сторите успешно е ограничена и силно занижена.

Има причини, поради които ще се наложи да промените програмата си. Започващите промени около вас ще ви поставят в нова и непозната до сега ситуация, но това няма да ви стресне. Напротив, готови сте да търсите най-доброто и ще успеете. Ще се стремите да привлечете повече съмишленици и да съчетаете усилията си с техните. Ще ви е трудно да се ориентирате в ситуацията и да реагирате гъвкаво. При такива обстоятелства е задължително да сте предпазливи и да обмисляте решенията си задълбочено.

Намалете инициативата и се въздържайте от участие в реализацията на чужди идеи, защото може да ви подведат и да се окажете в неблагоприятната позиция на „резервен бушон“. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!