Четвъртък, 28 Май 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 17 Март 2018

3574

Дневен хороскоп - Козирог - 17.03.2018 - Действайте правомерно

За да се възползват от чудесните си възможности, Стрелците просто трябва да разгърнат творческата си мощ и умения, вместо да разчитат на хитроумни способи, които винаги носяят риск.

Освен това ще направите особено полезна крачка за бъдещето си ако стабилизирате позициите си. Доброто ви настроение е гаранция за добре свършена работа, както и за подобряване на общия климат. До толкова влияете на околните, че би трябвало да си давате по-често сметка за това. Ще създавате повече и полезни контакти, които бихте могли да използвате за каузата си. Запомнящи се изяви за хората, чиято работа е свързана със социални ангажименти.

Важно е да се казва истината, но е важен и начинът, по който се казва. Не бъдете прекалено директни спрямо колегите си, когато се обсъждат стари грешки. Предстои и разговор с любимия човек, който не е желателно да отлагате, но пък можете да не довършите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година