Вторник, 5 Декември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 17 Декември 2020

1034

Дневен хороскоп - Козирог - 17.12.2020 - Избягвайте противоречията

При мнозина от Козирозите се забелязва известно отпускане, но явно ще е временно, защото ситуацията около вас ще се изостри и не е изключено да избухват кавги. Ползотворният вариант е да не участвате в подобни мероприятия а да се ориентирате към реализацията на задълженията. Започвате седмицата с професионални занимания и решаване на битови въпроси.

Уверени сте в себе си и се владеете до съвършенство. Това може да се окаже решаващо при контакти ви с делови партньори днес. Умението ви да отстоявате позицията си без да влизате в открит конфликт с отсрещната страна буди искрено възхищение. Ще направите крачка напред в професионалните си занимания, но ще сте по-ангажирани и няма да разполагате с достатъчно лично време. Ако сте поели обещания, които няма да можете да изпълните, предупредете на време. Ще съхраните доверието спрямо себе си.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!