Четвъртък, 29 Септември 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 16 Ноември 2017

3834

Дневен хороскоп - Козирог - 16.11.2017 - Успешни контакти в обществото

Контактите в обществените среди предоставят много добра възможност да получите подкрепата на някой, за да се предпазите от нечии удари отправени он хора в обкръжението ви.

При някои от зодията въпросните срещи ще са особено полезни за планиране на бъдеща обща делова реализация.. Освободете се от нещата, които ви създават дискомфорт и пречат на активността ви. Настроението ви е много добро, а спокойствието ви е заразително. Продължавайте в същия дух и дребните неприятности, възможни днес няма да ви направят никакво впечатление. Не настоявайте прекалено упорито върху правотата си при спор на работното място. Склонни сте да се ентусиазирате от всяка идея, която ви споделят или да се отзовете за съдействие към всеки проект, в който ви поканят.

Реакцията ви е предизвикана по-скоро от желанието да ви забележат, отколкото от това да сте наистина полезни. Не си губете времето с дейности, към които нямате пряко отношение. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година