Вторник, 18 Юни 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 16 Март 2017

2503

Дневен хороскоп - Козирог - 16.03.2017 - Овладейте настойчивостта си

Преборете се с изкушенията и запазете мисълта си здрава, за да преминете проверката на съдбата. Не е илюзия и евтино ласкателство, че Козирозите са търпеливи, но и преследват целите си настойчиво, което е ваша характерна черта. Днес настойчивостта не е особено подходящ прийом. Избягвайте съперничеството в материалната сфера. Възникват тежки ситуации, ако си позволите да бъдете некоректни към някой. Възможни са проблеми за това просто не правере така. Ще посветите голяма част от времето си днес на цел, чиято цена определяте, като много висока. Съдбата ще благоприятства усилията ви и в много отношения ще оставате доволни от себе си.

Бизнес начинанията ще ви срещнат с хора, чиито интереси стоят над всичко и това може да ви по изнерви. Подходящ ден за общуване на всякакви нива. Служебните контакти ще са доста интересни. Търсете днес подкрепа от близки и доверени хора, но все пак разчитайте най-вече на себе си. Не позволявайте дребните неприятности да ви извадят от равновесие. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година