Четвъртък, 28 Септември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 16 Юли 2021

1045

Дневен хороскоп - Козирог - 16.07.2021 - Владейте се и напредвайте

Ще се вълнувате повече от материалните неща, но е добре да анализирате по-философски действителността около вас. Ярката нервност на Козирозите днес, е единственият показател, годен да провали чудесните ви възможности. Ясно е, че днес представителите на почти всички зодиакални знаци са атакувани от флуиди с негативен заряд, а начинът да ги „надхитрите” и да успеете, е да не им се поддавате.

Всяко непоискано добро или съвет може да се върне към вас с обратен знак. За това не хабете енергията си напразно, очакват ви далеч по-важни дела. Ще получите каквото търсите, но трябва сами да си помогнете. Знаете как, за това действайте, без да изпадате в излишна суета и губене на време. В желанието си да са ви полезни близките може сериозно да ви досадят с предложенията и съветите си. Не е нужно да ги следвате като директива, но и не е желателно да реагирате враждебно.

Създавайки изкуствена дистанция между себе си и хората, които обичате съвсем скоро може да си кажете: ела зло, че без тебе – по-зло. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!