Понеделник, 6 Февруари 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 16 Януари 2018

3992

Дневен хороскоп - Козирог - 16.01.2018 - Проявете настойчивост

Грижите за семейството днес са от първостепенна важност за повечето от вас. Деловият вторник носи затруднения, защото се налага да сте много настойчиви при осъществяване на професионалните си задачи.

Ако обаче сте планирали в подробности пътя на реализацията си, и особено за такива, към която се стремите, вероятността да постигнете успех е огромна. Въздържайте се да поставяте всеки изпречил се на пътя ви на мястото му. Имайте уважение към близките си и хората около вас. Говорете за нещата, които ви притесняват, но усмирете нездравословно обземащата ви агресия. Хубава новина ще повиши настроението ви. Заловете се с нещата, които не търпят отлагане. Плановете ви са твърде амбициозни, но за да ги реализирате трябва предварително да си осигурите ресурси.

Не всичко ще зависи от вас, така че преценете на кого можете да разчитате. Убедителни сте и вдъхвате доверие, така че най-вероятно ще си осигурите съдействие. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-