×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 23 Февруари 2018
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 16 Февруари 2018

2805

Дневен хороскоп - Козирог - 16.02.2018 - Добри възможности

През днешния ден ще си спестите нездрави емоции и напрежение, ако работите за своето духовно усъвършенстване, като покажете съпричастност и човешка топлота.

Петък е от добрите дни за реализация на целите, това едва ли ще се схване в началото на деня от мнозина, защото голяма част Козирозите ще се опитат да действат хитро, а друга – не по-малка, чрез агресия. Не усложнявате обстоятелствата и не рискувате. Разчитайте на силния си късмет. Съсредоточете се върху възстановяването на реда в дома ви. Семейните дрязги може и да разстроят някои от вас, но като че ли напоследък сте свикнали. За доброто ви настроение днес ще се погрижат приятелите ви. Също и любимите ви хора. Не се скъпете да покажете доброто си отношение към някого, когото определено държите на разстояние от себе си.

Не е изключено да получите критични забележки относно работата си. Направете си съответните заключения, вместо да ги отричате. Организирайте програмата си така, че да отделите време за по-възрастни роднини, които не сте чували или виждали от доста време. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.