Събота, 25 Януари 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 16 Август 2018

1465

Дневен хороскоп - Козирог - 16.08.2018 - Силен шанс за материален успех

Много благоприятен ден, подчертаващ, че вашите възможности за реализация на финансови или материални цели са значителни. Това е доловимо и от хората в обкръжението ви. Бъдете внимателни и предпазливи.

В обществените среди ще се сблъскате с ярко и изразително двуличие. Гъвкаво и с интелигентен подход ще се освободите от конкурентите си. Нещо повече, някои от тях ще превърнете в партньори. Бъдете толерантни към онези, чиито сили недостигът, помогнете им да повярват в себе си. Останете великодушни и продължете напред. Случайна среща ще внесе настроение и романтика във вечерта ви. Ще се справите със стар проблем и ще затвърдите позициите си.

Несправедливост, допусната спрямо ваш близък ще ви ядоса много. Реагирайте искрено, но без излишни емоции, ще успеете да уредите проблема. Може да претърпите загуби от несполучлива търговска операция. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година