Понеделник, 3 Октомври 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Понеделник 16 Април 2018

3037

Дневен хороскоп - Козирог - 16.04.2018 - Съобразявайте се с обстоятелствата

С конкретни стъпки работете по изпълнение на целите си, които за някои са свързани с реализация на професионални проекти, за други във финансовата сфера или в личния ви живот. И за вас е много важно да се съобразявате с обстоятелствата в деловите среди.

Ще се сблъскате с много лъжи. Голяма е вероятността служебен началник да спре реализацията на цел, която явно е свързана с финансови придобивки. Мнозина ще разрешат делови спор с колега или съдружник. Ще търсите начини за разтоварване от натрупаното напрежение. Не пренебрегвайте предложенията на околните. Прекалено резервирани сте към доброжелателите си, отпуснете се. Възможни са стомашни неразположения. Телефонно обаждане ще накара мнозина да потърсят по-тесен контакт с една личност, която не спира да ги вълнува.

Не си правете никакви планове, оставете се на случайността и следвайте събитията. Ще се случат приятни изненади и ще има с какво да запомните днешния ден. Контактите ще са интензивни, а новите запознанства ще ви зарадват. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година