Неделя, 26 Септември 2021
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 15 Юли 2018

1493

Дневен хороскоп - Козирог - 15.07.2018 - Силен делови шанс

Деловите ви начинания през днешния ден ще са ползотворни и успешни. Този ден е много добър за делови контакти, за преговори и сделки в сферата на интересите ви.

Късметът ви е много силен и несъмнено ще осъществите целите си. Бизнесмените трябва да са по-внимателни в партньорските отношения. Възможно е да избухне остър конфликт поради лъжи. Настроени сте емоционално днес и затова няма да е чудно ще сте склонни да обръщате внимание дори на незначителни неща. Важен за вас човек откликва на чувствата ви, което ще ви донесе жадуваното удовлетворение. Склонни сте на различни отстъпки в името на любовта и разбирателството, които ще бъдат оценени от партньора ви. Обърнете се с разбиране съм член от семейството ви.

Мобилизирайте се и свършете домашната работа колкото е възможно по-чевръсто. Много е вероятно да ви изненадат гости или да ви поканят на гости. И в двата случая не прекалявайте с разходите. Настроението е по-важно от жестовете на щедрост. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година