Неделя, 4 Декември 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Понеделник 15 Януари 2018

3337

Дневен хороскоп - Козирог - 15.01.2018 - Не влизайте в кавги

Дайте предимство на изяви в области, в които сте силни. Вие най-добре знаете как да се мобилизирате, за да получите това, което искате.

Денят е доста добър за реализация на целите, но ще действат и някои неблагоприятни влияния, които ще тласнат част от зодията към кавги и разправии, а в други случаи ще създават условия за разсейване и за намаляване на активността. Нерешени семейни въпроси ще отклонят вниманието ви от планирани задачи, но приоритетите за днес са близките ви хора. Приключите ли успешно с тях, бъдете сигурни, че подобни проблеми няма да застават на пътя ви повече. Емоционални преживявания очакват родените в края на периода. Случайна среща или друга изненада ще ви припомни миналото.

Вечерта помислете кое ви харесва повече: да стоите у дома и да домакинствате или да излезете на вън и да си организирате някакво развлечение. Ако вече си отговорихте действайте според собствения си избор. Но не се сърдете на близките си, че предпочитат нещо друго. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година