Петък, 27 Май 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 15 Декември 2018

1485

Дневен хороскоп - Козирог - 15.12.2018 - Ярко напрежение

За Козирозите е характерно силно напрежение по въпроси от лично естество. За някои от зодията е видим и рефлекс от делови тип, който за момента внася допълнителен негативизъм поради явно неясното раздвижване на събитията.

Това не бива да ви безпокои, защото не следват проблеми. Възползвайте се от благоприятната енергетика на деня и изразете по подходящ начин щедростта и желанието ви да сте полезни и на други хора, освен на близките ви. Работата ви днес едва ли ще е лека, затова бъдете готови за усилия от своя страна. Попадате с нелека ситуация, на която обаче ще успеете да намерите добро решение. Околните ще уважат желанието ви да направите нещо, което е важно за вас. В личен план ви предстои преосмисляне, което най-вероятно ще промени досегашното ви положение.

Опитвате се да направите нещата по нов начин, но дали предварително сте премислили последствията от това? Гледайте по сериозно на правилата, независимо дали ви харесват или не. Все пак редно е нещата да си имат граници или поне някои от тях. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година