Понеделник, 5 Декември 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Понеделник 14 Май 2018

1945

Дневен хороскоп - Козирог - 14.05.2018 - Действайте градивно

Работете спокойно над текущите си задачи и защитавайте интересите си, но без да манипулирате околните. Натрупаната в общественото пространство негативна енергия, създава условия за избухването на конфликти, за които дори не са необходими конкретни поводи.

Пазете се от това масирано въздействие,и акцентирайте с усилията си върху градивните аспекти на професионалната си изразност. Не изпадайте в меланхолия, вдигнете поглед, опитайте се да не мислите само за любимия човек. Проблемите между вас няма да намалеят с безконечни анализи и самообвинения. Ако вие сте сгрешили с нещо намерете сили да поискате прошка. Съсредоточете се в работата си и оживете скучната атмосфера там.

Заемете наблюдателна позиция и запазете спокойствие, каквото и да се случва. Приемайте събитията такива, каквито са, а ако не ви харесват реагирайте с чувство за хумор. Няма как да промените нещата, но бихте могли поне да се забавлявате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година