Петък, 9 Юни 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 14 Декември 2017

3995

Дневен хороскоп - Козирог - 14.12.2017 - Успешна изява

Мнозина от зодията ще бъдат претоварени със задачи през този ден, което може да се отрази в известна степен негативно върху настроението ви. В този смисъл може да се очаква отпускане и разсейване.

Ще е добре да класирате изпълнението на професионалните си задачи по важност. Проявявате завидна твърдост днес когато ви се налага да отстоявате позицията си на работното място. Това ще впечатли както висшестоящите, така и колегите ви. Не се отказвате лесно от изпълнението на свое намерение, дори в момента да срещате различни пречки. В личен план ви очаква благоприятна развръзка на отношенията ви с любимия човек. Потърсете причините за влошени лични отношения с близки роднини или приятели. Потърсете и своето място в конфликта, след което помислете дали не е добра идея да направите първата крачка за разведряване на обстановката и действайте смело.

Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-